Goede slippers, een must voor je voeten

In de zomer wil je graag leuke slippers dragen. Je lakt je teennagels en gaat erop uit met je net gekochte teenslippers. Helaas gaan deze slippers snel kapot en moet je verder op je blote voeten. De oude slippers die je nog had, zijn zo versleten dat je met je hiel op de grond loopt. Ook niet prettig. Eigenlijk ben je gewoon op zoek naar een goede kwaliteit slipper, die er ook nog leuk uitziet. En vooral dat laatste is lastig. Bovendien weet je ook niet precies waar je op moet letten bij de aanschaf van een goede slipper. Laat staan dat je een idee hebt waar je ze moet halen.

Eigenschappen van een goede slipper

Vaak geven slippers geen steun aan je hiel. Dit is tijdens het lopen niet goed en kan voor allerlei nare consequenties zorgen. Probeer een slipper te vinden die steun geeft aan je hiel. Eventueel met alleen een bandje dat voorkomt dat je scheef op je slippers gaat lopen. Zorg daarnaast dat de slippers een goed en verend voetbed hebben zodat niet elke stap door dreunt. Dit is namelijk erg slecht voor je spieren. Wat een goed voetbed is, is afhankelijk van de persoonlijke voorkeur. Probeer zoveel mogelijk slippers te passen en erop te lopen om te bepalen wat geschikt is voor jouw voeten. Als laatste is het belangrijk dat de slipper goed past. Je moet er niet aan de achterkant vanaf vallen met je hiel.

De aanschaf van een goede slipper

Van het geld waarvoor je een goedkope teenslipper koopt, kun je geen goede slipper vinden. Goede slippers zijn over het algemeen veel duurder. Koop ook geen slippers bij een marktkraampje op vakantie, dit zijn vaak geen goede slippers. Ga naar een winkel en pas daar enkele verschillende slippers om te bepalen wat jij lekker vindt. Doe je sokken uit als je normaal ook geen sokken in slippers draagt. Dit zorgt alleen maar voor een vertekend beeld en bovendien weet je dan niet of de slipper wel lekker aanvoelt. Loop er altijd een stukje op en probeer objectief te beoordelen of dat het lekker zit of niet. Kun je niet kiezen, vraag dan advies aan een medewerker. Zij kunnen zeker objectief beoordelen of dat een slipper bij jou en je voeten past.

Berkemann slippers

Voor de aanschaf van een goede slipper ben je bij Berkemann op het juiste adres. Berkemann kan je adviseren over de pasvorm en hebben tevens een breed aanbod zodat je altijd naar huis gaat met iets wat goed bij je past.

Berkemann slippers zijn van zeer goede kwaliteit zodat ze lang meegaan en je ze volgend jaar en het jaar daarna ook nog kan gebruiken. Daarnaast zijn ze zeer modieus, je loopt er niet voor schut mee. De slippers mogen ook nat worden zonder dat ze kapot gaan. Je kunt ze meenemen op vakantie en met het gerust hart rond het zwembad lopen. Tevens zijn ze zeer licht en kun je ze overal tussen stoppen waardoor ze makkelijk mee te nemen zijn.